27.04.2010 Zilele Pamantului 24-25.04.2010               Cum e deja traditia in fiecare an in data de 22 aprilie sarbatorim Ziua Pamantului. Ca sa celebram in adevaratul sens al cuvantului am zis ca in imediatul weekend sa facem ceva frumos si practic pentru a aduna lumea si a oferi o experienta unica pentru cei care doresc sa incerce. Ca locatie am ales parcarea mall-ului in speranta ca vor veni multi dornici sa incerce “panoul catarator”.

               Ziua Pamantului, inceputul stresului! Am inceput festivitatiile sau mai bine spus Zilele Pamantului cu mare stres ca nu stiam daca va fi cineva disponibil cu o masina mai mare sa ne aduca OSB-ul si schela la locul faptei.. Pana la urma am reusit sa vorbim cu cineva... si dupa lungi asteptari totul s-a rezolvat.

                Dupa ce trecem de stresul cu adusul, dusul si cumparatul incepe stresul montajului! Incepem vineri dimineata(trezit mai de dimineata) in parcare la mall... Constructia a inceput sa prinda forma abia pe la ora 2 cand aveam montate doar 2 segmente de schela si mai trebuia sa il urcam pe al 3-lea.(Nu pot !Nu pot !) Dupa o vreme urcam si al treilea segment si incepem sa montam OSB-ul iar intr-un final, seara, ajungem toti la sediu sa facem tricouri. Zi obositoare.

                Prima zi. Ne trezim de dimineata, eu(Cristi) si Marius si ajungem la Alba Mall unde ne astepta o pustietate. O parcare goala care asa a fost toata ziua. Am avut un numar mare de cataratori adica 26 la numar.

A doua zi. La fel ca prima doar ca nu am mers la panou in parcarea goala ci la sediu la sedinta Albamont unde nu aveam stare cu Marius. Credeam ca ne asteapta lumea la panou. Asta da gluma buna... din nou a fost goala parcarea pana seara si nici tipenie de om pe acolo.

                Realizari... :

                                - Am strans vreo 42 lei din "Cutia Milei"

                                - Am invatat sa avem rabdare

                Multumim Sponsorilor:

                                - Marinex SRL

                                - Alba Mall

                                - Distins SRL

                                - Dan Pumnea

                                - Obiectiv Sport

Inapoi