29.10.2009 Foto si rapel la AmpoitaFiindca nu mai scapam de gura lui Cristi care repeata mereu de vreo doua zile “hai ma sa merem la catarat” sau “rapel, rapel” ne-am dus pana pe pietre pe o vreme inchisa cu vant taios, cu gandul mai mult la magazinul/birt cu produse ieftine din sat

Fiindca nu mai scapam de gura lui Cristi care repeata mereu de vreo doua zile “hai ma sa merem la catarat” sau “rapel, rapel” ne-am dus pana pe pietre pe o vreme inchisa cu vant taios, cu gandul mai mult la magazinul/birt cu produse ieftine din sat.

Ajunsi, am cercetat putin cateva posibilitati de rapel dar ne-am resemnat repede si am coborat/urcat de cateva ori pe deja clasicul si binecunoscutul perete dosnic al pietrei unu. Premiera e ca de data asta, pentru diversificare, Anghel a facut o fractionare ca sa ne mai amintim tehnicile de atarnat in coarda.

Vremea initial apocaliptica s-a mai imblanzit insa a trebuit sa mergem direct spre casele noastre pentru ca unii mai au si de lucru.

O felicitam pe Cami care si-a dat prima data drumul la vale pe coarda si s-a comportat mai demn decat multi dintre noi cand a vazut haul sub ea.

 

Au participat: Cami, Cristi, Mita, Marius, Anghel si cu Luci.

Vezi poze aici.

Inapoi