30.08.2013 Concurs Kogaion OrastieParticipanți: Anghel, Miha, Vali, Adi(Oo)

A fost un weekend încărcat, aproape toți din club aveam câte ceva de făcut, totuși 4 dintre noi am decis să onorăm invitația făcută de colegii de la Kogaion. Drumul de la Alba la Săcărâmb a fost mai lung decât ne așteptam, mai ales că am adăugat aglomerația de pe DN și rătacirea prin Șoimuș, astfel am ajuns cu noaptea-n cap (ca de obicei). Găsim curtea școlii (locul de tabără) plină de corturi și de prieteni cu care nu ne-am mai vazut de ani buni așa că veselie a fost bugăt.

Sâmbătă dimineața, deși eram obosiți, am pornit pe traseu, rezistând unor colegi de la alte cluburi(ale căror nume nu le pomenim) care ne instigau la relaxare pe terasa de langă tabără. Traseul a compensat ce a lipsit la spectaculozitate cu educație și constientizare, fiind un bun prilej de a observa impactul activităților miniere asupra unei zone, atât fizic cât și social. Probele de concurs au mers bine pentru noi, astfel am ajuns să fiu sancționat moral de colegii de la TC pentru că mă iau la întrecere cu copiii și năruiesc visele lor de a câștiga... și totuși la proba de orientare am rezistat tentației de a împinge de pe potecă o tânără doamnă cu doi copii care parcurgeau traseul ,în scop educativ, înaintea mea (poate o fost o greseala, viata-i dură :) ).

Seara la cultural am avut o sceneta care a reusit să amuze publicul, dar din păcate cântatul a lăsat de dorit... se vedea că nu eram echipa întreagă. A doua zi la festivitatea de premiere se anunță pentru Albamont: Locul 1 la Alpinism, Locul 2 la Regularitate și Orientare și Locul 1 în clasamentul general.

Înapoi