Proiectul de ecologizare a zonei RimeteaCompania Brother dezvoltă proiecte la nivel global pentru a proteja mediul și dorește să ofere beneficii nu doar prin performanța și calitatea produselor dar și prin grija față de mediu.

Brother derulează mai multe parteneriate cu organizații ecologice din întreaga lume sub deviza Brother Earth. Printre iniţiativele Brother se numără reducerea emisiilor de carbon, crearea unei structuri de reciclare, îmbunătăţirea gradului de conştientizare a importanţei protejării mediului şi conservarea biodiversităţii.

In Romania, reprezentanța Brother s-a asociat cu Clubul de Ecologie și Turism Montan Albamont în vederea derulării unor acțiuni de ecologizare a zonelor protejate. Impreuna cu partnerul sau autorizat Xerom SRL din Alba Iulia – reprezentat de dl. Lucian Oprean – membru fondator al Albamont, Brother Romania va participa la o serie de acțiuni de ecologizare în zona localității Rimetea. Activitatea se va desfășura pe parcursul aniilor 2012 - 2013 și are ca obiectiv strângerea deșeurilor din valea râului Rimetea (afluent al Arieșului). La acțiune participă angajați ai Brother Romania și ai Xerom SRL, precum și alți parteneri și clienți. Cu acesta ocazie Brother și Xerom vor iniția și o acțiune de conștientizare a nevoii de protejare a naturii în rândul comunității locale. Brother se va implica și financiar pentru susținerea Clubului Albamont pentru a se dota cu mijloace specifice.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a aniversat în 2008 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Despre Xerom

Xerom este un grup de companii din domeniul distributiei IT, a serviciilor IT si integrator al solutiilor marilor companii din domeniul tehnologiei informatiei. Prima companie Xerom a fost fondata in anul 1994 in Alba Iulia, astazi devenind un brand regional. Misiunea noastra este respectul, satisfactia si progresul clientilor prin oferirea de solutii integrate de hardware-software-comunicatii asa incat clientii sa-si valorifice potentialul la maxim. Principiile care stau la baza realizarii misiunii noastre sunt respectul si angajamentul nostru fata de client, de echipa Xerom si fata de parteneri. Succesul nostru se cladeste pe succesul clientilor nostri, pe succesul angajatilor nostri si pe succesul partenerilor nostri. Grija fata de client, fata de angajati si fata de mediu se concretizeaza prin dobandirea certificarilor ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001 precum si printr-o serie de actiuni care demonstreaza determinarea noastra de a participa local si regional la dezvoltarea durabila a Romaniei.

Înapoi